| Regisztráció | Tensi katalógusok | Telefonos ügyfélszolgálat: +36 1 345-1505

USA Nyugati-part körutazás a legszebb nemzeti parkokkal
mailKérje ajánlatunkat!

csoportos körutazás

 

Különleges utazásra invitáljuk Önöket az Egyesült Államok nyugati partvidékének legszebb tájaira! A napfényes Kalifornia látnivalói mellett nem csak Las Vegast és a Grand Canyont fedezzük fel, hanem beljebb merészkedünk a nemzeti parkokban gazdag Arizona és Utah államokban is!

 


 

Dátum 2017. június 15-28.

Időtartam 14 nap/12 éj

Utazás Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő Kb. 15 óra

Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-csillagos) szállodákban, motelekben, lodge-okban

Ellátás Reggeli

Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám 25 fő

 

 

 

 

Részvételi díj – Ft/fő

 

kétágyas

739 900

egyágyas

999 900

háromágyas*

699 900

négyágyas*

679 900

gyermek pótágy (3. főként)

599 900

 

 

 

 

 

 

 

 

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, szállás 11 éjszakára reggelivel (amerikai vagy kontinentális), transzferek, programok a leírás szerint, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 135 000 Ft/fő, ESTA: 7000 Ft/fő, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, borravalók (kb. 3-4 USD/fő/nap).

 

* Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy 3 és 4 fő elhelyezése 2 duplaággyal (kb. 137-152 cm széles ágyak) berendezett szobában történik.

 

 

 

Programleírás


1. nap: utazás San Franciscóba

Indulás Budapestről a reggeli órákban, utazás frankfurti átszállással San Franciscóba, érkezés a délutáni órákban, majd transzfer a szállodába. Szállás San Franciscóban (2 éj).

 

2. nap: San Francisco

Reggeli után a város felfedezésére indulunk: láthatjuk a híres Golden Gate hidat, a Fisherman’s Wharf szórakoztató komplexumát és a 39-es mólónál élő fókákat és a Chinatown városrészt. Délután szabad program, kipróbálhatják a híres villamosokat és lehetőség nyílik egy kis vásárlásra, pihenésre is!

 

3. nap: Monterey és Carmel

Délelőtt elutazás San Franciscóból, látogatás a festők, fotósok és írók által kedvelt Monterey félszigetre, városnézés Monterey-ben, séta a kikötőben. Továbbutazás a panoráma úton Carmelbe, városnézés az elbűvölő tengerparti kisvárosban. Érkezés Modestóba a késő délutáni órákban, ahol elfoglaljuk szállásunkat (1 éj).

 

4. nap:Yosemite Nemzeti Park

Reggel továbbutazás a Yosemite Nemzeti Park felé. A park híres friss hegyi levegőjéről és lélegzetelállító vízeséseiről. Láthatjuk az El Capitan és a Half Dome szikláit és a Yosemite völgy vízeséseit, a Bridalveil vízesést és a Yosemite vízesést. Délután továbbutazás a Tioga hágón keresztül Mammoth Lakes-be, a szállás elfoglalása (1 éj).

 

5. nap: Death Valley

Utazás magas hegyvonulatok és sivatagos területek között a Death Valley Nemzeti Park kietlen tájai felé. Itt található Észak-Amerika legalacsonyabb pontja, a Badwater medence is, 86 méterrel a tengerszint alatt. A száraz és forró éghajlatú park fő látnivalói aBadwater Point, Furnace Creek és Stovepipe homokdűnéi. Továbbutazás Nevada államba, az éjszakát Las Vegasban töltjük (2 éj). Este séta a neonfényben úszó kaszinókkal tarkított Las Vegas Boulevard-on.

 

6. nap: Las Vegas

Egész napos szabad program Las Vegasban. Lazíthatnak a medence partján vagy átadhatják magukat a vásárlás örömeinek, esetleg kipróbálhatják szerencséjüket valamelyik híres szálloda kaszinójában. Este vegyenek részt egy igazi vegasi show műsoron vagy csak élvezzék a város nyüzsgését a Strip-en tett séta közben.

 

7. nap: a Zion Nemzeti Park és a Bryce Canyon

Reggeli után továbbutazás a Zion Nemzeti Parkba, ami a Virgin-folyó által kifaragott 24 kilométer hosszú, helyenként 800 méter mély, dús növényzettel és vízesésekkel, vízfolyásokkal tarkított gyönyörű kanyon. A délutánt már a Bryce Canyonban, Utah állam egyik legszebb nemzeti parkjában töltjük. A park nem valódi kanyon, hanem egy fennsík pereme, melynek vörös-fehér szikláiból a természet több ezer sziklatűt, sziklaoszlopot és sziklaívet faragott ki, a látvány lenyűgöző!  Szállás a Bryce Canyon közelében (1 éj).

 

8. nap: a Glen Canyon gátja és az Antelope Canyon

Délelőtt továbbutazás Page városkájába, látogatás a Glen Canyon gátjánál. A Colorado –folyót szabályozó gát megépítésével jött létre az ország második legnagyobb mesterséges tava, a Powell-tó is. A következő program az Antelope Canyon felfedezése, ehhez dzsipekre szállunk és a sivatagi tájakon keresztül közelítjük meg a keskeny, vízvájta kanyon bejáratát. Navajo indián vezetőnkkel megfigyelhetjük a csodálatos látványt nyújtó, különleges fényoszlopokat a vörös homokkő hasadékban. Szállás Page-ben (1 éj).

 

9. nap: a Horseshoe Bendés a Monument Valley

Reggeli után a Page mellett található Horseshoe Bend –hez látogatunk, a süppedős homokban tett sétáért lenyűgöző kilátás lesz a jutalmunk a Colorado-folyó patkó alakú kanyarulatára. A nap folyamán a westernfilmek kedvelt forgatási helyszíneként is ismert Monument Valley tanúhegyeihez utazunk. A vörös sivatagból kiemelkedő, jellegzetes formájú sziklákat egy dzsiptúra során fedezzük fel, helyi Navajo indián vezetőkkel. Szállás Flagstaff-ban (1 éj).

 

10. nap:Grand Canyon

A reggelit követően a híres Grand Canyonhoz utazunk. A Colorado-folyó által évmilliók alatt kivájt kanyonnál tett látogatás körutazásunk egyik csúcspontja. Felejthetetlen élményt nyújt a látvány a kanyon végtelennek tűnő tájaira, a különleges színekben játszó sziklákra és a mélyben kanyargó Colorado-folyóra. Séta a kanyon peremén vagy fakultatív helikopter túra a kanyon felett. Délután továbbutazás Laughlin városába, ahol a szállásunk lesz (1 éj).

 

11. nap: Joshua Tree Nemzeti Park

Délelőtt utazás a lenyűgöző Joshua Tree Nemzeti Parkba. A park kétféle típusú sivatagot foglal magába: a szárazabb Colorado sivatagot és a hűvösebb, nedvesebb Mojave sivatagot, amely klímájával különleges élőhelyet teremt a park névadóinak, a Joshua fáknak. A következő megállónk Palms Springs, majd továbbutazunk Los Angelesbe. Szállás a repülőtér melletti szállodában (2 éj).

 

12. nap: Los Angeles

Egész napos városnézés Los Angelesben, látogatással a Universal Studiosban. Délelőtt Beverly Hills látnivalóit fedezzük fel és sétálunk egyet a híres Hollywood Boulevard-on, a Walk of Fame-en, a sztárok csillagai között. A TCL (egykor Grauman’s) Chinese Theatre előtt pedig a sztárok kéz- és láblenyomatait tekinthetjük meg. A délutánt a Universal filmstúdióban töltjük, itt híres mozifilmek és TV sorozatok díszletei közé tekinthetünk be, speciális effektek titkait leshetjük el, majd kipróbálhatjuk a park hullámvasútjait is.

 

13. nap: Los Angeles

A délelőttöt Santa Monica tengerpartján és a híres Santa Monica Pier-en sétálva töltjük és Venice Beach csatornáihoz és tengerparti sétányához is ellátogatunk. Délután transzfer a repülőtérre, utazás Frankfurtba, éjszaka a repülőn.

 

14. nap: érkezés Budapestre

A délutáni órákban továbbutazás Frankfurtból Budapestre.

 

mailKérje ajánlatunkat!

 

 

 

Akciós utazási ajánlatok

USA Keleti-part körutazás egy kis kanadai kitérővel

2017. szeptember 27-október 8. Előfoglalási kedvezmény: 3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

 

 

 

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő

2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

[ tovább ]
Pihenés Tioman trópusi szigetén szingapúri látogatással

2017. július 2-14.
 


 

 

[ tovább ]
Hahó, a tenger!

Őszi szünet a Földközi-tengeren

7 éjszakás nyugat-mediterrán hajóút már 409 €-tól/fő + ill.

[ tovább ]