| Regisztráció | Tensi katalógusok | Telefonos ügyfélszolgálat: +36 1 345-1505
Itt tartózkodik az oldalon:Tensi Holiday » Hajóutak » Costa Cruises » Újdonságok 2016

 

 

 

Újdonságok 2016

 A Costa hajótársaság 2016-os újdonságairól szóló részletes ismertetőnk elején Neil Palomba, a Costa Cruises elnöke 2015. decemberében tartott sajtótájékoztatójából idézünk:
 

"Az elmúlt évek során tapasztalt folyamatos bővülése ellenére a személyhajózás piaca még mindig jelentős fejlődési potenciállal bír. Európában a lakosságnak alig több mint 1%-a hajózik. Annak érdekében, hogy növeljük a hajós utasok számát, nemcsak új hajók építésére fókuszáltunk, hanem két ultramodern, folyékony természetes gázzal működő új hajó megrendelése mellett a termékinnovációra is hangsúlyt fektettünk meglévő hajóink vonatkozásában.


2016-től kezdve egy sor exkluzív és egyedi, kizárólag a Costa hajóin elérhető élménnyel gazdagítjuk fedélzeti szolgáltatáspalettánkat. Egymástól jellegükben eltérő újdonságokkal álltunk elő, hogy különböző igényeket, ízléseket elégíthessünk ki, hovatovább olyan vendégekét is, akik első ízben szálltak hajóra. Ezért lett kommunikációs kampányunk mottója a „Boldogság a négyzeten”. Amikor ugyanis a velünk hajózók boldogok, a mi boldogságunk is exponenciálisan növekszik. És hajóink fedélzetén is ugyanez fog történni."  


A COSTA CRUISES BEMUTATJA:

'Felicità al quadrato' * 'Happiness squared' * 'Boldogság a négyzeten'


A Costa Cruises új ötletek, szolgáltatások változatos sorával indítja a 2016-os évet, hogy még izgalmasabb és valóban felejthetetlen legyen hajóin a nyaralás!

A vendéglátás művészetét, amelyben a hajótársaság már eddig is jeleskedett, most nyerő ajánlólevelekkel kombinálta, és az eredmény igazán impozáns lett:
 

 • egy hihetetlen gálamenü a Michelin-csillagos séf, Bruno Barbieri összeállításában
   
 • kihagyhatatlan parti kirándulások a “Turisti per caso” párosa, Syusy Blady és Patrizio Roversi ajánlásával
   
 • garantált szórakozás a híres televíziós tehetségkutató show, The Voice új, The Voice of the Sea néven történő fedélzeti életre keltésével
   
 • és sok móka és kacagás a gyermekek körében annak köszönhetően, hogy a legendás Peppa malac beköltözik a Costa-hajók fedélzetére
   
 • az újdonságok megismertetése érdekében a hajótársaság 2015 decemberében nemzetközi televíziós és online médiakampányt indított, amelynek főszereplője ugyancsak egy elismert név, Shakira!


Az innovációkat vadonatúj, izgalmas meglepetéseket sejtető szlogen kíséri: 'Boldogság a négyzeten'.

 

A 'Boldogság a négyzeten' innovatív koncepciója:

A Costa-hajókon a vendég boldogsága megsokszorozódik, mert az átélt boldogságot látja tükröződni utastársai szemében is. A kivételes márka-nagykövetek segítségével a hajótársaság azokra az egyedi érzésekre fókuszál, amelyeket az ember csak egy Costa-hajóúton élhet át. Egyetlen nyaraláson egy egész sor fantasztikus élmény várja a vendégeket, olyan élmények, amelyek boldoggá tudják tenni őket, csakúgy mint választott utastársaikat, azokat az embereket, akik fontosak számára, s akiknek az övétől eltérő igényei és vágyai lehetnek.
 


 


Lássuk az újdonságokat sorjában:

Az első jelentős kezdeményezés a híres olasz gasztronómiához kapcsolódik, a Costa és Bruno Barbieri között létrejött szövetség formájában. Utóbbi az ez idáig legtöbb, összesen 7 Michelin-csillagot begyűjtött olasz séf, aki egy minden ízében autentikus, Itália ízeit északról délnek haladva felvonultató menüt kreált a hajótársaság számára. [...]

A különleges élmény a parton sem marad el. Annak érdekében, hogy a hajón kívül is felejthetetlen időtöltést kínáljon, a Costa a 2015-ben a legjobb idegenforgalmi weblap díjával kitüntetett „Turisti per caso” utazási szakértő pároshoz fordult. Syusy Blady és Patrizio Roversi a legjobb kirándulásokat választotta ki a Costa által tálalt 2.200 lehetőségből, azokra voksolva, amelyek a legsajátosabb és legbámulatosabb jegyeit mutatják meg az egyes desztinációknak. [...]

2016 áprilisától a fedélzeti szórakoztatás igazi sztárjai a Costa-hajókon a vendégek lesznek. A Costa énekelni tudó utasai nem hagyhatják ki az alkalmat, hogy részt vegyenek a The Voice című népszerű show mintájára megrendezett, a Costa hajóin 'A tenger hangja' - 'The Voice of the Sea'  néven futó fedélzeti tehetségkutató versenyben. Karaoke-válogatókon történik majd résztvevők kiválasztása, akiknek lehetőségük lesz fedélzeti zenészek és hangtrénerek segítségével tökéletesíteni, finomítani képességeiket. Ezután, akárcsak a televíziós show-ban, az előadás alkalmával egy mentortrió kiválasztja a legjobbnak vélt énekeseket, a végső győztes személyét pedig a közönség szavazata dönti majd el. [...]  

A kicsik szórakoztatása is új színnel bővül: kedvenc rajzfilmfigurájukkal, Peppa malaccal élhetnek át feledhetetlen kalandokat. A kedvelt mesekarakter 2016 áprilisában a Costa-hajók vendége lesz, és rengeteg kreatív és oktató jellegű játékkal várja majd a Squok Clubban a gyerekeket. [...]
 

Mindezen újítások eredményeképp a Costa hajóútjai az eddiginél is tartalmasabb, exkluzívabb élményt nyújtanak majd, és szerte a nagyvilágban képviselik és megtestesítik az olasz kiválóságokat (italicumokat), ilyenformán pedig természetesen többletértéket kínálnak a Costát választó utasok számára!
 

 

És a listának még koránt sincs vége, az újdonságok sora folytatódik...

 

ALTERNATÍV VACSORA AZ ÖNKISZOLGÁLÓ ÉTTEREMBEN
   

Talán túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az egyik legfontosabb változás, egy sokak által régóta várt, szinte hiányt pótló szolgáltatás bevezetése: elsőként a Costa Diadema fedélzetén, majd hamarosan a többi hajón is az önkiszolgáló étterem alternatív vacsorázási lehetőséget kínál a vendégek számára! Az új szolgáltatás minden bizonnyal nagy sikert arat majd a Costa hajókon!

Bevezetés időpontja: 2015. december | C. Diadema

   
PIZZERIA PUMMI D’ORO
   

A Costa Diadema fedélzetén felavatásra került az első Costa márkájú pizzéria.

A Pummi D’Oro pizzériákban természetes kovásszal és minőségi alapanyagokból készülnek a pizzák!

Bevezetés időpontja: 2015. december | Costa Diadema (hamarosan a többi hajón is)

   
SAMSARA ÉTTEREM – PACIFIC FUSION MENÜ
   

A Costa Diadema fedélzetén már megkóstolhatók a Pacific Fusion jegyében készült specialitások, azaz: innovatív gasztronómiai megoldások, ízek és aromák Ázsiából és Dél-Amerikából, mediterrán beütéssel.
Bevezetés időpontja: 2015. december | Costa Diadema (hamarosan a többi Samsara étteremmel rendelkező hajón is)

   
COSTA FORTUNA - TELJES MEGÚJULÁS
   

A Costa Fortuna 2015 decemberében teljes felújításon esett át.

A felújítás során a fedélzeti üzletek területe megnövekedett, márkaboltok nyíltak (olyan luxusmárkák képviseltetik magukat, mint az Omega, Tissot, Cartier, Bulgari, Gucci, Mikimoto, Michael Kors, Furla, Paul&Shark), a kaszinó területe egy VIP-részleg kialakításával kibővült, a közösségi helyiségek belső kialakítása, szőnyegei és fényei immáron az ázsiai ízlésvilággal harmonizálnak.

   
COSTA neoCOLLECTION – VÁLTOZNAK AZ ITALCSOMAGOK
   
A neoCollection italcsomagok (neoExtra felnőtt és gyermek) helyébe a Costa standard italcsomagjai kerülnek.


Bevezetés időpontja: 2016. február
A neo italcsomagok az alábbi indulásoktól kezdődően nem lesznek többé elérhetők:

 • Costa neoRiviera | 2016.02.21.
 • Costa neoRomantica | 2016.02.18.
 • Costa neoClassica | 2016.02.24.
   
COSTA neoRIVIERA | NYÁRI SZEZON
   

Április 4-től június 6-ig, majd szeptember 19-től november 7-ig a Costa neoRiviera elsősorban a spanyol piac igényeit szolgálja ki, s ennek megfelelően a fedélzeti szolgáltatáscsomag a spanyol utazóközönség elvárásainak megfelelő elemeket és változtatásokat fog tartalmazni. Június 13-tól szeptember 12-ig a hajó csak a spanyol piacon lesz értékesíthető.

Időszak: 2016. április-november
   
FEDÉLZETI SZERVIZDÍJ VÁLTOZÁS | 2016. JÚNIUS 1.
   

2016. június 1-től kezdődően változik a szervizdíj összege. Ahogy eddig is, a szervizdíj a hajóút végén kerül levonásra, és a hajózott napok számán alapul. Az előre rögzített napi díj szezontól, útvonaltól és a fedélzeten használt hivatalos pénznemtől függően változik.

A szervizdíj összege az útvonalak többségénél 10 €/fő/éj. A 4-14 éves gyermekek a megadott díjak 50%-át fizetik, a 4 év alattiak pedig egyáltalán nem fizetnek szervizdíjat.


Válasszon hajóutat a Costa 2016-os palettájáról! >>

 

Akciós utazási ajánlatok

USA Keleti-part körutazás egy kis kanadai kitérővel

2017. szeptember 27-október 8. Előfoglalási kedvezmény: 3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

 

 

 

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő

2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

[ tovább ]
Pihenés Tioman trópusi szigetén szingapúri látogatással

2017. július 2-14.
 


 

 

[ tovább ]
Hahó, a tenger!

Őszi szünet a Földközi-tengeren

7 éjszakás nyugat-mediterrán hajóút már 409 €-tól/fő + ill.

[ tovább ]