| Regisztráció | Tensi katalógusok | Telefonos ügyfélszolgálat: +36 1 345-1505
Itt tartózkodik az oldalon:Tensi Holiday » Hajóutak » Tengeri hajóutak

Tengeri hajóutak                                                  mail Kérje ajánlatunkat!

 

 
Valami különlegesre vágyik? Belekóstolna a tengeri élet új ízeibe? Élvezni szeretné egy hajóút minden pillanatát? Szálljon velünk tengerre! Mit kínálnak Önnek tengeri hajóútjaink?

Ragyogó reggeleket – A reggel egy újabb tökéletes nap kezdete, egy újabb csodálatos úti cél felfedezése. Reggelizzen a fedélzeten élvezve a napsütést, vegyen részt a reggeli aerobik órán vagy kezdje a napot egy üdítô masszázzsal...

Tökéletes nappalokat – Mi lehet tökéletesebb, mint távol lenni a napi gondoktól, és Földünk legszebb tengerein hajózni? Új nap – új, felfedezésre váró úti cél: vegyen részt a szervezett parti kirándulásokon vagy, ha Ön az egyéni programok híve, fedezze fel családjával, barátaival a kikötési pont legfôbb nevezetességeit, zárja szívébe a meglátogatott mesés tájakat. A tengeren töltött napok is megannyi szórakozási és kikapcsolódási lehetôséget kínálnak: pihenjen, napozzon a medence partján, töltse aktívan a napot a fitneszteremben, válasszon az animátorcsapat játékos programjai közül vagy látogassa meg az úszó város vámmentes boltjait, ahol a fürdôruhától az ékszereken át az estélyi ruhákig mindent megtalál.

Rendkívüli estéket – Egy pohár pezsgô az elegáns vacsora elôtt, séta a csillagfényes fedélzeten, pazar show-műsor a színházban... és az estének még mindig nincs vége: a bárok hangulatos zenével csalogatják a vendégeket, a táncolni vágyókat diszkó várja, a játékos kedvűek pedig kaszinóban próbálhatják ki szerencséjüket.

Nyugodt éjszakákat – a négy és ötcsillagos úszó szállodák arról is gondoskodnak, hogy Ön az éjszakákat is a legkényelmesebben töltse; válassza ki különbözô kabintípusok közül az Ön számára legmegfelelőbbet.

 

 

mail Kérje ajánlatunkat!

Akciós utazási ajánlatok

USA Keleti-part körutazás egy kis kanadai kitérővel

2017. szeptember 27-október 8. Előfoglalási kedvezmény: 3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

 

 

 

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő

2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

[ tovább ]
Pihenés Tioman trópusi szigetén szingapúri látogatással

2017. július 2-14.
 


 

 

[ tovább ]
Hahó, a tenger!

Őszi szünet a Földközi-tengeren

7 éjszakás nyugat-mediterrán hajóút már 409 €-tól/fő + ill.

[ tovább ]