| Regisztráció | Tensi katalógusok | Telefonos ügyfélszolgálat: +36 1 345-1505

 

ÚJDONSÁG! A SZABADSÁG ÚJ ÍZE A TENGEREN - PREMIUM ALL INCLUSIVE

A SZABADSÁG ÚJ ÍZE A TENGEREN.
PREMIUM ALL INCLUSIVE A NORWEGIAN CRUISE LINE HAJÓIN
Extra szolgáltatások az árban (Hozzáadott érték) – kabinonként több mint 1.400 euró értékben*A Premium All Inclusive csomagot már tartalmazza az Ön hajóútjának ára. Számos értékes privilégium és szolgáltatás, valamint a szabadság egy merőben új íze a tengeren – ezt nyújtja Önnek a Norwegian Premium All Inclusive csomagja.

PREMIUM ALL INCLUSIVE – PONTOSAN MI A TARTALMA?


Felnőttek számára prémium márkás alkoholtartalmú italok széles választéka – a szeszes italoktól, csapolt és üveges söröktől, pohárba mért boroktól és koktéloktól kezdve az alkoholmentes sörökig, üdítőkig és gyümölcslevekig, minden bárban, társalgóban és étteremben és bármikor a hajóút folyamán.

Gyerekek és tinédzserek korlátlan mennyiségben fogyaszthatnak gyümölcsleveket, üdítőket és vizet.

Válogatott kávé-különlegességek a Lavazzától, minden étteremben, étkezési időben, plusz személyenként egy palack víz minden nap, a kabinba bekészítve.

Az all inclusive szolgáltatásokhoz kapcsolódó összes borravaló és szervizdíj.

Az Premium All Inclusive csomagot a 2017. április 3. után készült foglalások részvételi díja tartalmazza.

…S MINT MINDIG, MOST IS BENNE FOGLALTATIK AZ ÁRBAN:
Páratlan kulináris élmények – a működő főzőállomásokkal felszerelt büféktől kezdve a pánázsiai éttermekig, alkalmi falatozókig és a naponta változó menüket és à la carte szolgáltatást kínáló három főétteremig; plusz: 24 órás szobaszerviz (a kontinentális reggeli kivételével rendelésenként felszolgálási díj fizetendő).

Díjnyertes szórakoztatás: Broadway stílusú show-műsorok, élő zene, bohózatok, tánc.

Aquaparkok, sport- és szabadidős létesítmények, programok vég nélkül, professzionális gyermekfelügyelet.


CSOMAGEXTRÁK A LAKOSZTÁLYOK ÉS A „THE HAVEN BY NORWEGIAN”® VENDÉGEI SZÁMÁRA:

Gourmet vacsoracsomagok a fedélzet nemzetközi ínyencéttermeiben:
Cagney’s Steakhouse, Teppanyaki, Le Bistro, La Cucina, Margaritaville és Moderno Churrascaria.


Lakosztályonként 250 perc díjtalan WiFi.

Lakosztályonként 100 USD összegű fedélzeti költségkeret.


Milyen extra szolgáltatásokat jelent pontosan a PREMIUM ALL INCLUSIVE (- ÁTTEKINTÉS)

 

  • FELNŐTTEK RÉSZÉRE ALKOHOLTARTALMÚ ITALOK SZÉLES VÁLASZTÉKA

A 21. életévüket betöltött és annál idősebb vendégek szeszes italokat, csapolt és dobozos sört, pohárba mért bort, koktélokat fogyaszthatnak max. 15 USD/db árban, továbbá fogyaszthatnak világos söröket, üdítőket és gyümölcsleveket. 18% borravaló a csomagban.    

20% kedvezmény illeti meg a vendégeket a fedélzeten vásárolt palackozott borok, pezsgők, habzóborok árából. (Ezekre után fizetendő adókat és az ÁFA-t a fedélzeti számlára terhelik.) A Premium All Inclusive nem tartalmazza a következőket: pohárba mért borok és dobozos vagy csapolt sörök 15 USD/db értékhatár felett, szobaszerviz, csomagban értékesített termékek, palackozott víz (személyenként és naponta 1l ingyenes), hajókra szabott akciók vagy sörös vödrök, különleges szuperprémium márkák (változhat), palackozott bor, frissen facsart gyümölcslevek, szobaszervizen keresztül, bárokban vagy az Átrium kávébárjában rendelt kávé-különlegességek, boradagoló és árusító automaták, energiaitalok, minibár, jégbár. 
  • GYEREKEK ÉS TINÉDZSEREK SZÁMÁRA ÜDÍTŐK ÉS GYÜMÖLCSLEVEK

A 2–20 év közötti vendégek korlátlan mennyiségben fogyaszthatnak üdítőket, vizet és (nem frissen facsart) gyümölcsleveket minden bárban, minden társalgóban és minden étteremben az egész hajóút alatt. 18% borravaló az árban. Az alaszkai útvonalak kivételével, a 18 és 20 év közötti fiatalok csak a kísérő szülő jóváhagyásával vásárolhatnak és fogyaszthatnak bort és sört a fedélzeten. 

  • EGYÉB ITALOK MINDEN (2 ÉV FELETTI) VENDÉG SZÁMÁRA

Személyenként egy palack (1 l) palackozott víz mindennap, bekészítve a vendégek kabinjába. 18% borravaló a csomagban.

  • Kávé-különlegességek széles választéka minden fedélzeti étteremben az étkezések alkalmával.  18% borravaló a csomagban.

 

  • SZERVIZDÍJAK ÉS BORRAVALÓK

Az all inclusive szolgáltatásokhoz kapcsolódó minden borravaló, továbbá a szervizdíj is benne van a csomagban. 

18% borravaló automatikusan hozzáadódik a vendég számlájához a speciális éttermi fogyasztások és a spa kezelések után. (az egyes étkezési alternatívák igénybevétele alkalmával, és a spa-kezeléseket nem tartalmazza a hajóút ára.) Azon vendégeinket, akik igénybe veszik ezeket a pluszszolgáltatásokat, arra bátorítjuk, hogy honorálják a személyzet által nyújtott színvonalas szolgáltatásokat megfelelő összegű borravalóval. A lakosztályban tartózkodó vendégeknek, akik inas vagy concierge szolgáltatásait veszik igénybe, ugyancsak azt javasoljuk, hogy megfelelőképp honorálják a kapott szolgáltatást.     

EXTRÁK A LAKOSZTÁLYOK ÉS A „THE HAVEN BY NORWEGIAN”® VENDÉGEI SZÁMÁRA

„H” és „S” betűvel kezdődő kabintípusokban.

  • ÍNYENCÉTTEREMBE SZÓLÓ VACSORACSOMAGOK A LAKOSZTÁLYOK ÉS A „THE HAVEN BY NORWEGIAN”® (2 ÉV FELETTI) VENDÉGEI SZÁMÁRA

Hajóút hossza   Vacsorák száma
3–9 éjszaka              3
10+ éjszaka              4

Az ínyencéttermi csomag gourmet vacsorákat tartalmaz a fedélzet alábbi nemzetközi ínyencéttermeiben: 
Cagney’s Steakhouse, Teppanyaki, Le Bistro, La Cucina, Margaritaville és Moderno Churrascaria. A vacsorák száma a fenti tábla szerint alakul. 18% borravaló a csomagban.

A csomag tartalmazza a fentebb felsorolt éttermekbe az asztalfoglalási díjakat (belépődíjakat). A vacsorák száma a fenti táblázatban megadottak szerint alakul. Személyenként egy főétkezést tartalmaz a csomag a Cagney‘s-ben és a Le Bistro étteremben. A további főétkezések fizetendők, áruk személyenként és fogásonként 10 USD.  A „The Haven” és a lakosztályok vendégei ínyencéttermi csomagjuk keretein belül a következő alternatívákat is igénybe vehetik csökkentett felár ellenében: Ocean Blue, Bayamo, Spiegel Tent resp. Illusionarium, Sushi, Pincho, Raw Bar.
A Food Republic, Bake Shop, Ice Cream Bar, Gelato termékeit, a főéttermekben és az ázsiai éttermekben kínált különlegességeket, a Raw Bar tenger gyümölcseit, az ünnepi (karácsonyi, újévi stb.) és alkalmi menüket, valamint a Jazz Brunch, Wine Lovers és Murder Mystery ebédeit nem tartalmazza a csomag.

  • INTERNET A LAKOSZTÁLYOK ÉS A „THE HAVEN” VENDÉGEI SZÁMÁRA

Lakosztályonként 250 perc díjtalan WiFi.
Lakosztályonként egy belépési kód. (A Norwegian Breakaway fedélzetén a vendégek 250 perces internetcsomagot vagy 1000 MB-os adatcsomagot kapnak.). A csomag tartalmazza az aktiválási díjat. Egyedül utazók lakosztályonként ugyanezt a csomagot kapják.

  • FEDÉLZETI KÖLTŐPÉNZ A LAKOSZTÁLYOK ÉS A „THE HAVEN” VENDÉGEI SZÁMÁRA

Lakosztályonként 100 USD fedélzeti költőpénz.
A fedélzeti költőpénz készpénzre nem váltható, másra nem átruházható, és nem használható fedélzeti borravaló vagy előre megvásárolható programok kifizetésére. Az egyedül utazó vendégek ugyanazt a szolgáltatást élvezik.

  • SZÓRAKOZÁS, SZABADIDŐS PROGRAMOK ÉS GYERMEKFELÜGYELET A KATALÓGUSBAN MEGJELENTEK SZERINT:

A személyes kiadások, úm. parti kirándulások, a hajók többségének fedélzetén a spa-létesítmények használata, a spa szépség- és testkezelései, egyes fitneszórák, bizonyos fedélzeti szabadidős tevékenységek és egyéb személyes költségek fizetendő extrák.   
 

mail  Kérje ajánlatunkat!

Akciós utazási ajánlatok

USA Keleti-part körutazás egy kis kanadai kitérővel

2017. szeptember 27-október 8. Előfoglalási kedvezmény: 3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

 

 

 

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő

2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

[ tovább ]
Pihenés Tioman trópusi szigetén szingapúri látogatással

2017. július 2-14.
Előfoglalási kedvezmény: 2 hónappal indulás előtt: 10 000 Ft/fő


 

 

[ tovább ]
Hahó, a tenger!

Nagy fjordtúra & Spitzbergák

14 éjszakás hajóút már 809 €-tól/fő + ill.

[ tovább ]