| Regisztráció | Tensi katalógusok | Telefonos ügyfélszolgálat: +36 1 345-1505

 

Kedvezmények a Norwegian Cruise Line hajótársaságnál

 

Ajándékválasztás

2017. április 7-ig történő foglalás esetén a hajótársaság 4 ajándéka közül válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kedvezményt, hogy utazása még kényelmesebben teljék. A kedvezmény 2016. december 1. után induló hajóutakra vonatkozik. Belső kabin esetén egy, ablakos/balkonos kabin vagy mini lakosztály esetén két ajándék választható, lakosztály foglalásakor nem kell választania, mind a 4 lehetőséget ajándékba adja a hajótársaság.

 

Foglalási időszak: 2016. december 1 – 2017. április 7-ig.
Feltételek: 2016. december 1. után induló, 3 éjszakás vagy hosszabb hajóútra. 31 napon túli indulásokra érvényes.
Kabintípusok: minden kabintípusra érvényes, belső kabinnál egy ajándék, ablakos/balkonos kabinoknál/mini lakosztálynál két ajándék választható, lakosztály foglalása esetén mind a 4 csomagot ajándékba adja a hajótársaság.
Kivétel: az akció nem érvényes a Pride of America és a Norwegian Sky útvonalaira és az IX,OX,BX,MX kategóriákra. Pride of America akció leírása >>
Az akció csak új foglalásokra és az első két utasra érvényes, a szabad kapacitások függvényében. Egy kabinban tartózkodó minden utasnak ugyanazt az ajándékot kell választania. A hajótársaság fenntartja a jogot az akció értesítés nélküli visszavonására.

 

Választható ajándékok:

 

1. Italcsomag/Ultimate Beverage Package: kabinonként 2 fő részére, 21 éves kor felett.

Az italcsomag tartalma: egyes koktélok, bizonyos rövid italok, üveges vagy csapolt sörök, pohárba töltött borok max. 15 USD/pohár értékben, alkoholmentes sörök, szénsavas üdítők, gyümölcslevek.
Az italcsomag nem tartalmazza: prémium italokat, az üveges ásványvizeket, egyes rövid italokat és koktélokat, a frissen facsart gyümölcsleveket , a Lavazza kávés italokat, az energia italokat, az üveges borokat, a pezsgőket, a pezsgő borokat, a szobaszervíz fogyasztást, a mini bár fogyasztást, az Ice Barban történő fogyasztást, az ajándékboltban kapható italokat, az automatákból történő fogyasztást, a hajókon meghirdetett egyedi akciókat. Az üveges borokra, a pezsgőkre és a pezsgő borokra 20% kedvezmény érvényes (ezen felül esetenként helyi adók fizetendők). Az italcsomagot kabinonként az 1. és a 2. utas kapja, ha elmúlt 21 éves. A kabinban tartózkodó többi utasnak meg kell vásárolni az „Ultimate Beverage” italcsomagot vagy 21 éves kor alatt a soda/üdítő csomagot.

Az italcsomag tartalmazza a 18% borravalót. Soda/üdítős italcsomag tartalma: szénsavas üdítők korlátlan fogyasztása a bárokban, loung-okban és az éttermekben egyaránt.

 

2. Fedélzeti költségkeret: 200 USD/kabin értékben. A költségkeret az 1. és 2. főre érvényes, nem költhető a kötelező borravalóra és az előre megrendelt kirándulásokra.

 

3. Internet csomag: 250 perc ingyenes internethasználat. Tartalmazza az aktiválási díjat is, kabinonként egy felhasználó névvel lehet igénybe venni. (A Norwegian Breakaway hajón 250 perc vagy 1000 MB adatforgalom.)

 

4. Vacsora csomag kabinonként 2 fő részére: vacsorázási lehetőség a hajón található speciális éttermekben (normál esetben foglalási díj fizetendő kb. 20-30 USD/fő/alkalom). A csomag a kabinban tartózkodó 1. és 2. utas számára elérhető. 5-9 éjszakás hajóútnál 3 esti vacsora, 10 éjszakás hajóúttól 4 esti vacsorára érvényes. A csomag tartalmazza az éttermi foglalási díjat, a 18% borravalót és nem tartalmazza az italok árát.
- Nem használható fel ünnepi alkalmakkor (pl.: Karácsony, Újév)
- Nem használható fel a következő éttermekben: Chef’s Table, Carlo’s Bakery, Ice Cream Bar, Gelato, Bayamo, Ocean Blue, Cirque/Illusionarium, Sushi, Pincho, Raw Bar, á la cart fizetendő éttermekben, a szórakozási lehetőségeket is felvonultató éttermekben.

- Cagney’s és a Le Bistro éttermekben utasonként 1 főétkezést tartalmaz.


Válogasson a Norwegian hajótársaság útvonalai közül >>

 

 


 

Ajándékválasztás a Pride of America hajó Hawaii körútján


Foglalási időszak: 2016. december 1-től – 2017. április 7-ig.
Kabintípusok: minden kabintípusra érvényes,  egy ajándék választható, lakosztály foglalása esetén mind 3 ajándék jár +250 perc ingyenes internet használatot ad a hajótársaság.
Kivétel: IX, OX, BX, MX kategóriákra nem érvényes az akció.
Feltételek: a foglalás napját követő 31 napon túli indulásokra érvényes a Pride of America hajó 7 éjszakás útvonalán.
Az akció csak új foglalásokra és az első két utasra érvényes, a szabad kapacitások függvényében. Egy kabinban tartózkodó minden utasnak ugyanazt az ajándékot kell választania. A hajótársaság fenntartja a jogot az akció értesítés nélküli visszavonására és módosítására.

Választható ajándékok:

1. Ajándék szervízdíj: kabinonként 2 fő részére 3 éves kor feletti utasok számára, értéke 13,5 USD/fő/éj, lakosztály esetén 15,5 USD/fő/éj. Készpénzre nem váltható.

 

2. Kirándulás kupon: értéke 50 USD/kabin, melyet max. 4 kikötőben lehet felhasználni, az indulási és érkezési kikötőben nem érvényes, ha a hajó egymás után két napot tölt egy kikötőben, akkor az egy kikötési pontnak számít. Csak a fedélzeten foglalt kirándulásokra lehet felhasználni.

 

3. Vacsora csomag kabinonként 2 fő részére: vacsorázási lehetőség 3 alkalommal a hajón található speciális éttermekben (normál esetben foglalási díj fizetendő kb. 20-30 USD/fő/alkalom). A csomag a kabinban tartózkodó 1. és 2. utas számára elérhető. A csomag tartalmazza a 18% borravalót.
- Nem használható fel ünnepi alkalmakkor (pl.: Karácsony, Újév)
- Nem érvényes az italokra
- Nem használható fel a következő éttermekben: Chef’s Table, Asian étteremben.
- Cagney’s és a Jefferson's Bistro éttermekben utasonként 1 főétkezést tartalmaz.


Lakosztályt foglalóknak + ajándék internet csomag: 250 perc ingyenes internethasználat, normál internet, nem wifi! Tartalmazza az aktiválási díjat is, egy felhasználó névvel lehet igénybe venni, a kabinokban és az Internet Kávézóban használható. A Pride of America hajón nincs wifi!

 

Pride of America Hawaii körútjának útvonala, indulási időpontjai

 

mail  Kérje ajánlatunkat!

Akciós utazási ajánlatok

USA Nyugati-part körutazás a legszebb nemzeti parkokkal

2017. június 15-28. Előfoglalási kedvezmény: 2 hónappal indulás előtt: 20 000 Ft/fő

 

 

[ tovább ]
Kanada keleti tájain

2017. május 27-június 5.
10 000 Ft/fő kedvezmény április 5-ig

 

[ tovább ]
Hahó, a tenger!

Nagy fjordtúra & Spitzbergák

14 éjszakás hajóút már 809 €-tól/fő + ill.

[ tovább ]