| Regisztráció | Tensi katalógusok | Telefonos ügyfélszolgálat: +36 1 345-1505

Konferencia szervezés                                       mail Kérje ajánlatunkat!

Kedves Látogatónk!


Köszöntjük honlapunkon! Nagy megtiszteltetés, ha minket keresve jutott el hozzánk, de akkor is szívből örülünk látogatásának, ha véletlenül talált ránk a Világhálón! Mindenképpen szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy bemutassuk világunkat, a Tensi csoport Kongresszus és Incentive szervező részlegét.

 

Hivatásunknak tekintjük, hogy minden általunk szervezett rendezvény - legyen az akár egy szűk szakmai  találkozó, vagy több ezer fős nemzetközi kongresszus - színesedjen közreműködésünkkel, maradandó élményt kínáljon a résztvevőknek és öregbítse az adott szakma hírnevét.

Napjaink impozáns gyorsasággal fejlődő informatikai lehetőségeit, az egyes szakterületek hagyományőrző és - teremtő törekvéseivel ötvözve rendezzük kongresszusainkat a kor kihívásainak megfelelően. A precíz, pontos bonyolítás nálunk CSAK az alapfeltétel. Az igazán sikeres rendezvényhez ennél több kell!

 

Professzionális csapatmunka, valamint a turizmus iparágban hasonlóan vezető pozíciót betöltő különböző szolgáltató partnereinknek köszönhetően vagyunk képesek minden szempontból magas színvonalú szolgáltatáscsomagot, megbízhatóságot, illetve személyre szabott megoldásokat garantálni ügyfeleinknek.


Pécsett, a  híresen sok kongresszusnak otthont adó egyetemvárosban, és természetesen fővárosunkban, Budapesten tapasztalt, szakképzett Tensi-csapat áll rendelkezésre és várja, hogy a mi szemünkkel láttassa egy egyszerű kongresszus,  rendezvény, szimpózium mögött rejlő lehetőségeket.

 

A TENSI Kongresszusi csapata

 

(1) 345-1553

 

Akciós utazási ajánlatok

USA Keleti-part körutazás egy kis kanadai kitérővel

2017. szeptember 27-október 8. Előfoglalási kedvezmény: 3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

 

 

 

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő

2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

[ tovább ]
Pihenés Tioman trópusi szigetén szingapúri látogatással

2017. július 2-14.
 


 

 

[ tovább ]
Hahó, a tenger!

Őszi szünet a Földközi-tengeren

7 éjszakás nyugat-mediterrán hajóút már 409 €-tól/fő + ill.

[ tovább ]