| Regisztráció | Tensi katalógusok | Telefonos ügyfélszolgálat: +36 1 345-1505

Konferencia szervezés                                       mail Kérje ajánlatunkat!

Kedves Látogatónk!


Köszöntjük honlapunkon! Nagy megtiszteltetés, ha minket keresve jutott el hozzánk, de akkor is szívből örülünk látogatásának, ha véletlenül talált ránk a Világhálón! Mindenképpen szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy bemutassuk világunkat, a Tensi csoport Kongresszus és Incentive szervező részlegét.

 

Hivatásunknak tekintjük, hogy minden általunk szervezett rendezvény - legyen az akár egy szűk szakmai  találkozó, vagy több ezer fős nemzetközi kongresszus - színesedjen közreműködésünkkel, maradandó élményt kínáljon a résztvevőknek és öregbítse az adott szakma hírnevét.

Napjaink impozáns gyorsasággal fejlődő informatikai lehetőségeit, az egyes szakterületek hagyományőrző és - teremtő törekvéseivel ötvözve rendezzük kongresszusainkat a kor kihívásainak megfelelően. A precíz, pontos bonyolítás nálunk CSAK az alapfeltétel. Az igazán sikeres rendezvényhez ennél több kell!

 

Professzionális csapatmunka, valamint a turizmus iparágban hasonlóan vezető pozíciót betöltő különböző szolgáltató partnereinknek köszönhetően vagyunk képesek minden szempontból magas színvonalú szolgáltatáscsomagot, megbízhatóságot, illetve személyre szabott megoldásokat garantálni ügyfeleinknek.


Pécsett, a  híresen sok kongresszusnak otthont adó egyetemvárosban, és természetesen fővárosunkban, Budapesten tapasztalt, szakképzett Tensi-csapat áll rendelkezésre és várja, hogy a mi szemünkkel láttassa egy egyszerű kongresszus,  rendezvény, szimpózium mögött rejlő lehetőségeket.

 

A TENSI Kongresszusi csapata

 

(1) 345-1553

 

Akciós utazási ajánlatok

USA Nyugati-part körutazás a legszebb nemzeti parkokkal

2017. június 15-28. Előfoglalási kedvezmény: 2 hónappal indulás előtt: 20 000 Ft/fő

 

 

[ tovább ]
Kanada keleti tájain

2017. május 27-június 5.
10 000 Ft/fő kedvezmény április 5-ig

 

[ tovább ]
Hahó, a tenger!

Nagy fjordtúra & Spitzbergák

14 éjszakás hajóút már 809 €-tól/fő + ill.

[ tovább ]