| Regisztráció | Tensi katalógusok | Telefonos ügyfélszolgálat: +36 1 345-1505
Itt tartózkodik az oldalon:Tensi Holiday » Nyaralás » Szálláshelyek » Exkluzív szállások

Exkluzív Szálláshelyek                                                    mail Kérje ajánlatunkat!

„Ha elmúltál már ennyi, meg ennyi” legfőbb ideje, hogy őszinte légy önmagadhoz!
 

Valld be, hogy szereted a kényelmet, a luxusszállodákat és mindenből a legjobbat keresed. Megdobban a szíved egy színes képeslapban látott híres üdülőhely láttán? Legszívesebben Te is ott reggeliznél a Viktória Vízesésre néző, legelésző zebrákkal körülvett étterem teraszán? Vagy inkább egy indiai maharadzsa palotájának ablakából szeretnél gyönyörködni a Himalája fenséges látványában? Keresed a különleges helyeket, ahol még a főnököd se járt, de a külföldi kollégád áradozik róla?  Vagy nem tudsz szabadulni az Indiana Jones mániádtól és arra vágysz, hogy egy dél amerikai kincsvadász bőrébe bújva Costa Rica dzsungelében egy terepjárón ülve éld meg a „saját filmedet”?

Mindannyian keresünk valamit. Van, aki egy életérzést, van, aki egy régen dédelgetett álmot, van, aki egy hangulatot vagy egy helyet, mely inspirál, erőt ad az újrakezdéshez, vagy csak kikapcsol és feledteti a napi gondokat.

Az alábbi hoteleket a világ legszebbnek és legkülönlegesebbnek tartott szállodái közül válogattuk. Számosan közülük jeles szakmai- és közönség díjat és egyéb elismerést tudhatnak magukénak, az általuk nyújtott színvonal világsztárokat is arra késztetett, hogy törzsvendégként újra és újra visszatérjenek.  Legyen szó természet közeli eco lodge-ról, ezeregy éjszaka meséi hangulatú palotából kialakított hotelről, vízfeletti bungalowról, szabadtéri fürdőszobás bali villáról, vagy a világ legrangosabb spa hoteléről … kínálatunkban mindent megtalál!   

 

"Ha már mindenféle szempontból megtaláltad a helyed a világban, legfôbb ideje, hogy ôszinte légy önmagadhoz!"

Vallja be, hogy Ön is szereti a kényelmet, a luxust, a különlegeset és mindenbôl a legjobbat keresi!

 


Az a típus, aki, ha teheti még a legjobb szállodában is a tágas lakosztályokat preferálja a standard szobák helyett? Feltett szándéka, hogy annyi híres üdülôhelyet próbáljon ki élete során, amennyit csak ideje és szabadsága enged? Legszívesebben ott reggelizne a Viktória vízesésre nézô, legelészô zebrákkal körülvett étterem teraszán? Vagy inkább egy indiai maharadzsa palotájának ablakából szeretne gyönyörködni a Himalája fenséges látványában? Keresi azokat a különleges helyeket, ahol még a fônöke se járt? Vagy még mindig odáig van Indiana Jonesért és arra vágyik, hogy egy dél-amerikai kincsvadász bôrébe bújva Costa Rica dzsungelében terepjárón ülve élje meg a saját filmjét? Mindannyian keresünk valamit. Van aki egy életérzést, van aki egy régen dédelgetett álmot, van aki nem a megszokott luxust, van aki a különlegeset és van aki egy hangulatot vagy egy helyet, mely inspirál, erôt ad az újrakezdéshez, vagy csak kikapcsol, kényeztet és feledteti a napi gondokat.

 

  Exkluzív szálláshelyek
 

   

 mail Kérje ajánlatunkat!

Akciós utazási ajánlatok

USA Keleti-part körutazás egy kis kanadai kitérővel

2017. szeptember 27-október 8. Előfoglalási kedvezmény: 3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

 

 

 

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő

2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

[ tovább ]
Pihenés Tioman trópusi szigetén szingapúri látogatással

2017. július 2-14.
Előfoglalási kedvezmény: 2 hónappal indulás előtt: 10 000 Ft/fő


 

 

[ tovább ]
Hahó, a tenger!

Nagy fjordtúra & Spitzbergák

14 éjszakás hajóút már 809 €-tól/fő + ill.

[ tovább ]