| Regisztráció | Tensi katalógusok | Telefonos ügyfélszolgálat: +36 1 345-1505
Itt tartózkodik az oldalon:Tensi Holiday » Hajóutak » Costa Cruises » CostaClub


 

 

CostaClub


Tengernyi kedezmény és előny - kizárólag klubtagok számára

     
Új CostaClub 2016 CostaClub kedvezmények Csak egy kattintás
Szereti Ön a Costa-hajóutakat?
Ha igen, fedezze fel azt az exkluzív világot, amelyet a CostaClub tagjai számára tartogat.
A CostaClub tudja, hogyan kényeztesse tagjait. Fedezze fel az összes szolgáltatást, melyet a fedélzeten, a parton és otthon kínál Önnek. Élvezze a CostaClub előnyeit.
Regisztráljon online.
Fedezze fel! Ismerje meg a kedvezményeket! Lépjen be!
 

CostaClub - Fedezze fel!
CostaClub - Jobb és egyre jobb

 


A CostaClub, mely azon vendégek exkluzív klubja, akiknek a Costa-hajóút a kedvenc nyaralóprogramja, mostantól új lapot nyit: tagjai közé várja azokat is, akikben először merül fel a Costa-hajóúton való részvétel gondolata.

A klub minden tagját kivételes bánásmód illeti meg, ami kivételes ajánlatokkal és előjogokkal jár. A klubtagság által kínált extrák és kedvezmények, amelyeket a vendég a fedélzetre lépése első pillanatától élvez, a parton is elkísérik őt, mégpedig egészen hazáig. A CostaClub valós előnyökkel honorálja az Ön hűségét, ami annyit tesz: annál több kedvezményben részesül, minél többet hajózik. Aki CostaClub-tag, az nap mint nap előjogokat élvez, nyaralása alatt csakúgy, mint otthon.

Lássuk hát a megújult CostaClub világát, az új előnyöket és kedvezményeket, valamint az általános feltételeket!
 

2016, s vele az a CostaClub, melyről Ön mindig is álmodott, megérkezett.

A Costa törzsutasprogramja megújult külsővel és megújult tartalommal ünnepli 15. születésnapját, hogy Ön még különlegesebbnek érezhesse magát! Ünnepeljük együtt az új CostaClubot! Reméljük, ilyennek szerette volna, ilyennek álmodta. A Costa nekilátott, s íme, megszületett.

Az új CostaClub 2016 elején startolt, megcélozva a klub 15. születésnapját. Ez már egy új klub, mely úgy llett kitalálva, hogy Ön a legjavát kapja mindannak, amit a Costa adni tud... Hogy Ön az
otthonában is úgy érezze magát, mintha az egyik Costa-hajó fedélzetén volna... Amikor pedig a fedélzeten van, Ön áll a figyelem központjában, köszönhetően a megannyi különleges előjognak, amelyre egyedül Ön jogosult. Az új CostaClub egész éven át privilégiumok sorával honorálja majd azt, hogy Ön lelkes elkötelezettje a Costának, s minél nagyobb lesz ezen elköteleződése, annál értékesebb előjogok fogják megilletni Önt.

Az új CostaClub szabályok 2016. január 31-én léptek életbe, ami a foglalással kapcsolatos előnyöket, kedvezményeket érinti. A fedélzeti kedvezményeket és kiváltságokat tekintve, a kezdő dátum, melytől kezdve Ön az új CostaClub megújult kedvezményrendszerét élvezheti, az egyes hajókon más és más:
Costa Diadema, Costa Favolosa, Costa neoClassica = 2016. január 30., Costa Fascinosa, Costa Magica, Costa neoRiviera = 2016. január 31., Costa Deliziosa = 2016. február 5., Costa Mediterranea, Costa Pacifica, Costa neoRomantica = 2016. február 6., Costa Luminosa = 2016. április 23.


A számos izgalmas újdonság között egy új, minden eddiginél különlegesebb és exkluzívabb klub létrehozása talán a legizgalmasabb. Ennek az új klubnak a neve: Perla Diamante (Gyémánt Gyöngy Klub); tagjai igazán különleges és rendkívüli előjogok birtokosai lesznek. Ez azonban nem minden. Ugyancsak új a Club Ambra (Borostyán Klub), melynek tagjai olyan vendégek lesznek, akik még nem hajóztak a Costával! Immáron nem kevesebb, mint hat tagsági szintje van a CostaClubnak.

Újdonság továbbá, hogy még több lehetőség nyílik majd a pontgyűjtésre, s ezáltal további előnyök megszerzésére, azokon felül, amelyeket Önök már most is élveznek.

Íme, ilyen lesz az új CostaClub: egy kifejezetten Önről szóló világ, ahol Ön a többi CostaClub-beli társával együtt élvezheti a Costa-hajóutak egyedülálló izgalmát.
A CostaClub új arca


Az új CostaClubnak az arculata is új: egy hajó nyomdokvizének képe, a tenger finoman és elegánsan egymásba játszó vízcseppjeivel. Ami azt szimbolizálja, mit jelent a CostaClub és annak Önhöz hasonló sok-sok tagja a Costa számára: valamit, ami éppoly természetes, nélkülözhetetlen és értékes, mint a tenger. Erre az értékre, fontosságra utalnak a valódi ékköveket formázó klubszimbólumok is, melyek olasz nevüket viselik, hogy a Costa és a CostaClub közötti szoros kapcsolatot maguk is kiemeljék.
 

 
Mostantól hat klub


A Club Ambrával és a Club Perla Diamantéval kiegészülve a klubok száma hatra emelkedik.
 

Ambra
0 pont
Acquamarina
1 - 2.000 pontig
Corallo
2.001 - 5.000 pontig
Perla
5.001 - 13.000 pontig
Perla Oro
13.001 - 26.000 pontig
Perla Diamante
26.001 ponttólMinél több pontot szerez, annál gyorsabban jut fel a következő szintre
 

Minél több pontot szerez, annál gyorsabban jut előre, a következő szintre. Csakúgy, mint korábban, ezután is minden hajós napért 100 pont jár. Változás viszont, hogy a napok után extra pontokat is lehet szerezni, mégpedig a foglalt kabintípustól függően meghatározott mennyiségben: Tehát, belső kabinért az alap 100 pont, de ablakos kabinért 150 pont, balkonos kabinért pedig 175 pont jár.

Premium kabint foglaló vendégeink esetében a pontok továbbra is duplázódnak, vagyis belső kabinért 200 pontot, ablakos kabinért 300 pontot, balkonos kabinokért 350 pontot kapnak, a lakosztályt igénybe vevő vendégek pedig kereken 450 pontot fognak begyűjteni naponta. Ezenkívül pontokat adunk a repülőútért is, legfeljebb 500 pont erejéig.

S még ez sem minden. A fedélzeti vásárlásokért szerezhető pontszám is duplázódik, ami azt jelenti, hogy minden vásárlásra elköltött euróért 2 pont jár, beleértve az indulás előtt a www.costacruises.com honlapon végrehajtott vásárlásokat, továbbá az akciós áron történő fedélzeti vásárlásokat is. Viszont, az eddigi gyakorlathoz hasonlóan, továbbra sem jogosít tagsági pontokra a hajóútra szóló hajójegyek ára.
 

Példa a 2016-os Club szerinti pontszámításra Példa a 2016 előtti pontszámításra
7 napos út balkonos Classic kategóriájú kabinban
175 x 7 = 1.225 pont / hajóút
7 napos út balkonos Classic kategóriájú kabinban
100 x 7 = 700 pont / hajóút
Fedélzeti vásárlások (400 €)
400 € x 2 = 800 pont
Fedélzeti vásárlások (400 €)
280 pont
Összesen: 2.025 pont Összesen: 980 pont


 
 
Három éves érvényesség


Az új CostaClubban az Ön által összegyűjtött pontok egy bizonyos ideig maradnak érvényben: minden egyes évben a megelőző három évben gyűjtött pontok lesznek érvényesek. Ez a szabály a CostaClub összes szintjére érvényes, az Acquamarina (Akvamarin) Clubtól a Perla Diamante (Gyémánt Gyöngy) Clubig.

A 2016-os indulásnál, amikor az új CostaClub hatályba lépett, az utolsó három év összes (az Ön tagsági szintje szerinti klubra nézve érvényes) pontját újrakalkuláljuk az új szabályok szerint. Ez azt jelenti, hogy Ön esetleg azonnal pontokat szerez, olyan hajóutakért is, amelyeken 2013 és 2015 között részt vett. Sokan lesznek Önök közül, akik így átkerülnek egy magasabb szintű klubba. Ha valaki az új összpontszámával alacsonyabb szintű klubba kerülne át, annak garantáljuk, hogy hat hónapig a jelenlegi klubjánál maradhat, amennyiben ez alatt a fél év alatt tesz velünk egy hajóutat. Ily módon 2016 júniusáig Ön a jelenlegi klubjának új kiváltságait élvezheti, és ez alatt az idő alatt, köszönhetően az új szabályoknak, sok-sok új pontot is begyűjthet.
 

 Számos előny minden klubbanAmbra Club: üdvözlő ajándék

Ez az új klub az olyan vendégeké, akik még soha nem utaztak a Costával. Ezek a vendégek egy különleges üdvözlő ajándékot kapnak a fedélzeten, úgymond bevezetésképpen a hajózás világába.


Vacsora a Samsara étteremben

A Perla és Perla Oro (Igazgyöngy és Arany Gyöngy) klub tagjai elköthetnek egy kétszemélyes vacsorát a Samsara étteremben.


Fedélzeti jóváírások

A Perla, Perla Oro és Perla Diamante (Igazgyöngy, Arany Gyöngy és Gyémánt Gyöngy) klubok tagjai részére 20, 50 és 75 euró értékű fedélzeti hitelkeretet biztosít a hajótársaság, amit a vendégek hajóútjuk során arra fordítanak, amire akarnak (pl. kirándulások, italok, spa, stb.).


Dupla ajándék

Az Ambra Club (Borostyán Klub) tagjai kivételével minden klubunk minden tagja ajándékot kap a hajóút végén, azok pedig, akik a születésnapjukat a hajón ünnepelték, kapnak egy különlegesen készített süteményt, és az ünnepi eseményről készített fotót is hazavihetnek emlékül.


Az előző évihez képest eggyel több hajóúton vesz részt? Adunk egy jobb kabint!

Az Acquamarina, Corallo és Perla (Akvamarin, Korall és Gyöngy) klubok azon tagjait, akik valamely évben az előző évihez képest eggyel több hajóúton vesznek részt, díjtalanul átfoglaljuk eggyel magasabb kabinkategóriába (pl. belső kategóriából ablakosba, ablakos kategóriából balkonosba). A Perla Oro és Perla Diamante (Arany Gyöngy és Gyémánt Gyöngy) klubok tagjai pedig extra bónuszban részesülnek: ha az előző évihez képest eggyel több hajóutat foglalnak, a legjobb elérhető kabinkategória fogja várni őket, mely akár lakosztály is lehet!
 

 
Az új CostaClub-privilégiumok

 

COSTACLUB kedvezmények, kiváltságok 2016 Ambra Acquam Corallo Perla P/Oro Diamante
Foglalás            
Különleges CostaClub-hajóutak sztárvendégekkel, a klubtagok számára exkluzív programokkal
Upgrade az előző évinél több hajóút foglalása esetén
(átsorolás eggyel magasabb kabinkategóriába) 1
     
SuperUpgrade az előző évinél több hajóút foglalása esetén (átsorolás az elérhető legmagasabb kabinkategóriába) 1        
Indulás előtt            
Elsőbbségi beszállás        
Azonnali beszállás a hajóba: beszállás elsőként          
Elsőbbség a csomagok kabinba szállítása alkalmával          
VIP-társalgók (Savonában és Barcelonában)          
Csomag stresszmentesen: a csomagok otthoni felvétele, mosás, csomagok hazaküldése 2          
A fedélzeten            
CostaClubos kabinkártya
CostaClub pont
Ajándék üdvözlő csomag az első hajóúton          
Ajándék magasabb szintre lépések alkalmával 6  
Beszálláskor egy üveg díjtalan víz bekészítése a kabinba        
Gyümölcskosár és egy üveg olasz habzóbor bekészítése a kabinba      
Fürdőköntös, papucs és piperecikkek a kabinban        
Párnamenü: a párna tetszőleges kiválasztása          
Dedikált személyzet a kirándulások és egyéb fedélzeti szolgáltatások foglalására          
Személyre szabott minibár, benne a kedvencekkel 3          
Díjtalan születésnapi torta és fotó  
„Welcome back” (Isten hozta újra nálunk) koktélparti és jutalom a legtöbb pontot összegyűjtött klubtag számára  
VIP koktél party        
Különleges fedélzeti túra a színfalak mögött 7        
Díjtalan ajándékvacsora a Samsara étteremben        
Díjtalan belépés a Club étterembe a hajóút egész időtartama alatt 4          
Különleges kirándulások kis létszámú csoportokban 5          
A színház két első üléssorának fenntartása az esti show-k idejére          
Egy teljes nap díjtalanul a SPA-ban          
Elsőbbségi kiszállás a hajóból          
CostaClub búcsúajándék a hajóút végén  
Fedélzeti hitelkeret       20 € 50 € 75 €
 
Feltételek, korlátozások

Jelmagyarázat
1. A vonatkozó feltételeket lásd az Általános Feltételek között, a www.costacruise.com weboldalon.
2. A csomagfelvétel nem elérhető szolgáltatás az észak-amerikai piacokon és a délkelet-ázsiai hajóutak országaiban. E szolgáltatásunkat kizárólag a következő országokban lakó Perla Diamante-tagok számára biztosítjuk: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Olaszország, Portugália, Románia, Szlovákia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia és Szlovénia. A részleteket illetően lásd a weboldalon megtalálható Általános Feltételeket. A mosás a Perla Diamante minden 5 napos vagy annál hosszabb hajóúton részt vevő tagja számára elérhető szolgáltatás.
3. Az 5 napos vagy annál hosszabb hajóutakon.
4. A szolgáltatás 2016. júniusát követően elérhető, hajónként változó időpontban.
5. Az 5 naposnál hosszabb útvonalakon.
6. Minden szinten csak 1 ajándék illeti meg a vendéget.
7. A 7 napos vagy annál hosszabb hajóutakon.

Tovább az egyes privilégiumok/előnyök/kiváltságok igénybevételével kapcsolatos részletes tudnivalókhoz:
CostaClub általános feltételek >>


 
Egy minden eddiginél különlegesebb és exkluzívabb szint:

Perla Diamante - megfizethetetlen kiváltságokÍme, csak néhány azon előnyök közül, melyeket a legexkluzívabb klub tagjai élvezhetnek.


1. Hajóútjuk ideje alatt a Perla Diamante klub tagjainak szabad bejárása van a Club étterembe, nem csak a vacsorák, hanem az ebédek és reggelik alkalmával is.

2. A személyzet egyik tagja különdíj felszámolása nélkül a rendelkezésükre áll, hogy kirándulásokat, spa-, illetve éttermi helyeket, valamint egyéb szolgáltatások foglaljon számukra. Nincs többé fedélzeti sorban állás! Csak egy telefonhívás, és máris ott a segítség, hogy speciális foglalásai teljesüljenek!

3. Az ún. 'Super upgrade' kedvezményezettjei: ha eggyel több úton vesznek részt, mint az előző évben: már belső kabin foglalása esetén a legjobb elérhető kabinkategóriában utazhatnak, amely akár lakosztály is lehet!

4. Az esti színházi show-kon és előadásokon fenntartják számukra a színház nézőterének első sorait. A vendégek nyugodtan és kényelmesen megvacsorázhatnak, tudván tudva, hogy a legjobb helyek a színházban le vannak foglalva számukra.

5. Személyesen állíthatják össze kabinjukban a minibár tartalmát, hogy kedvenceiket biztosan ott találják.

6. Azonnali beszállás: a Perla Diamante klub tagjai elsőként léphetnek a hajóra.

7. Egy egynapos tiszteletjegy a spa-ba, a teljes relaxáció és wellness jegyében (kezelések és szolgáltatások nélkül értendő).

8. Kiscsoportos, korlátozott létszámú, különleges kirándulásokat is foglalhatnak.
 

 
Online regisztrációÖn még nem tagja a CostaClubnak? Regisztráljon most!

Ne feledje, Ön már akár első hajóútja előtt is csatlakozhat a CostaClubhoz, így amint először fellép a fedélzetre, máris élvezheti a Club Ambra kedvezményeit, privilégiumait.

A regisztráció során a következő adatokat kell megadni:

 • az utazó útlevélben szereplő neve - pontosan úgy, ahogyan a foglalásban (hajójegyben) szerepel*
 • lakcím
 • telefon- és mobiltelefonszám*
 • e-mailcím*
 • családi állapot
 • állampolgárság
 • a fedélzeti dokumentációhoz megadott nyelv (angol, német, olasz, stb.)
   

Szükséges továbbá egy minimum 8 karakterből álló, betűket és számokat egyaránt tartalmazó személyes jelszó* megadása.

* kötelezően megadandó adatok

Ha az online regisztráció elkészítésében segítségre van szüksége, kérjük lépjen kapcsolatba munkatársainkkal:

Costa Cruises Vezérképviselet - Tensi Kft.
Budapest, 1023 Komjádi Béla u. 1.
Telefon: (06) 1 345-1529, 345-1548
Mobil: (06) 70 45-45-597
E-mail: costaclub@costa.hu
 

 CostaClub Általános FeltételekCostaClub Általános Feltételek - angol nyelven

A klub kedvezményei és Általános Feltételei időről időre változhatnak.

 

Az egyes előnyökre és privilégiumokra vonatkozó fejezet magyar fordítása:


8. fejezet | PRIVILÉGIUMOK/ELŐNYÖK


8.1 A CostaClub tagjai egy sor privilégiumra és előnyre (a továbbiakban: “privilégiumok”) jogosultak. E privilégiumok az alábbiakban leírtak szerint különböznek, annak függvényében, hogy a klubtag mely klubtagsági szinthez tartozik.


8.2 A privilégiumok felosztása:
a) Kiegészítő szolgáltatások vagy státuszhoz kapcsolódó juttatások, valamint kedvezmények fedélzeti vásárlások alkalmával
b) Kedvezmények Costa-hajóutak vásárlásakor
c) Nyomtatott információk, e-mail üzenetek és telefonhívások a célból, hogy a klubtagok értesüljenek a Costa legfrissebb híreiről, a klubbal kapcsolatos új kezdeményezésekről és eseményekről, a tagságot érintő promóciókról, akciós ajánlatokról és voucherekről.


8.3 A privilégiumokra való jogosultságnak feltétele, hogy a hajóút foglalásakor vagy annak visszaigazolásakor mindes egyes klubtag megadja CostaClub-kártyája számát. A fedélzeti privilégiumokkal – ideértve a klubkártyát is –, nem élhetnek azok a klubtagok, akik akciós áron vásárolt hajójeggyel vagy ingyenjeggyel hajóznak. A CostaClub kínálta privilégiumok nem kombinálhatók a Costa olyan díjtételeihez vagy promócióihoz kapcsolódó privilégiumokkal, amelyek esetében előírás a kettő kombinálhatóságának ellenőrzése.


8.4 A privilégiumok körén belül megkülönböztetünk személyre szóló, illetve kabinra vonatkozó privilégiumokat. A személyre szóló privilégiumok a klubtagok mint egyének számára vannak fenntartva. A kabinra vonatkozó privilégiumokból a kabin valamennyi lakója részesül. Több tag jelenléte egyazon kabinban nem jogosít a kabinra vonatkozó privilégiumok megsokszorozására vagy felhalmozására. A fedélzeti privilégiumok felhasználhatóságának sorrendje és napjai a hajóút időtartamától és a hajó infrastruktúrájától függően változhatnak, és a klubtagok nem jogosultak felülbírálni azokat.


8.5 A klubtagok minden egyes lefoglalt hajóúton csak egy alkalommal jogosultak igénybe venni a privilégiumokat. Egymást követő konszekutív hajóutak esetében minden hajóút alkalmával járnak a privilégiumok, kivéve a hajóút elején, illetve végén átadott ajándékot és a fedélzeten felhasználható ajándék-hitelkeretet A klubtag által hajózott hajóutak kiszámolásakor az egyazon foglalási számon szereplő két vagy több egymást követő hajóút egy útként lesz regisztrálva.


8.6 Privilégiumokra klubtagságuk szintje alapján jogosultak a klubtagok. A privilégiumok biztosításának ideje és helye a hajóút hosszától és a célállomástól függően változhat. A klubtagok tájékoztatást kapnak arról, miként biztosítják számukra a privilégiumokat.


8.7 Upgrade és SuperUgrade privilégium
(Átsorolás magasabb kabinkategóriába,átsorolás az elérhető legmagasabb kabinkategóriába)

Azok a klubtagok jogosultak e juttatásra, akik több hajóúton vesznek részt egy adott évben, mint az azt megelőző naptári esztendőben. A hajóutak számának megállapításakor a hajótársaság a hajóút indulási dátumát és a foglalási számot veszi figyelembe. A privilégium a megvásároltnál magasabb kabinkategória biztosítását jelenti az adott klubtag számára azon a hajóúton (vagy hajóutakon), amely az elmúlt esztendőben foglalt hajóutak számához képest plusznak számít

 • A legmagasabb kabinkategória, amelybe az Acquamarina, Corallo és Perla klubok tagjai „upgrade” keretében átsorolhatók, a balkonos kabin (upgrade privilégium). A vendég átfoglalható belső kabinból ablakos kabinba és ablakos kabinból balkonos kabinba - természetesen az eredetileg lefoglalt kabinkategória árát kel fizetnil.
 • A legmagasabb kabinkategória, amelybe a Perla Oro és Perla Diamante klubok tagjai „upgrade” keretében átsorolhatók, a lakosztály (SuperUpgrade privilégium).


A klubtagok csak abban az esetben foglalhatók át magasabb kategóriájú szálláshelyre, ha a Costa ténylegesen ellenőrizni tudja, hogy az a hajóút, amelyre e privilégiumot a klubtag igényelte, az előzi évben hajózott Costa-hajóutak számához képest plusz út, azaz az adott hajóúttal meghaladja az előző évben hajózott Costa-hajóutak számát.

Az Upgrade és SuperUpgrade privilégium igénylése mindenkor a klubtag felelőssége. A Costa azt követően tesz lépéseket az átfoglalásra, hogy ellenőrizte annak jogosultságát. Azok a klubtagok, akik jogosultak e privilégiumra, de indulás előtt nem igényelték azt explicit formában, utólag már nem tarthatnak rá igényt és annak más juttatások formájában történő pótlására sem jogosultak.

A privilégium biztosítása az adott hajó szabad szálláskapacitásának függvénye.

Négy napos vagy annál rövidebb hajóutak nem számítanak bele az előző évben hajózott hajóutak sorába.
Augusztus 1. és 31. között, az újévi hajóutakon, illetve a világ körüli útvonalakon nem igényelhető sem Upgrade, sem SuperUpgrade.

Foglalás előtt mindig ellenőrizni kell, van-e mód Upgrade vagy SuperUpgrade biztosítására, és az mindenkor a klubtag felelőssége, hogy a lehetőséget utazási irodájával ellenőriztesse. A fedélzeten már nincs mód az Upgrade vagy SuperUpgrade privilégium igénylésére, akkor sem, ha a klubtag jogosult e privilégiumra.

Az Upgrade és SuperUpgrade a következő esztendőben induló és normál áron (tehát nem akciós vagy speciális kedvezménnyel csökkentett áron) foglalt hajóutakon érvényesíthető.

A privilégium harmadik személyre nem ruházható át, és csak olyan kabin vonatkozásában érvényesíthető, amilyenre a klubtag jogosult.


8.8 'Beszállás elsőbbséggel' és 'Kiszállás elsőbbséggel'

A 'Beszállás elsőbbséggel' és 'Kiszállás elsőbbséggel' privilégiumok üzemeltetési okokból előzetes figyelmeztetés nélkül is megváltoztathatók vagy felfüggeszthetők. E szolgáltatások kizárólag a hajóút kezdetekor történő beszállásra, illetve a hajóút végén történő kiszállásra vonatkoznak. Azok a tagok, akik olyan klubhoz tartoznak, amely fölkínálja ezeket a privilégiumokat, a Costa weboldalán, a hajójegyükön, valamint a fedélzeti kommunikációk alkalmával informálódhatnak arról, hogyan használhatják e privilégiumokat. A be- és kiszállás sorrendje hajóutanként más és más, a beszállási kikötőtől, a hajó tervezett indulási vagy érkezési idejétől, továbbá a biztonsági előírásoktól függően, és a klubtagok nem jogosultak felülbírálni azt.


8.9 A VIP Lounge használata (Palacrociere és Palacruceros)

Ez a privilégium a Perla Diamante klub tagjai, valamint a velük egyazon kabinban utazó vendégek számára van fenntartva a savonai Palacrociere és a barcelonai Palacruceros kikötőkben. A jogosultságnak feltétele, hogy az utasok bemutassák utazási dokumentumaikat az arra rendelt személyzetnek a kikötőbe való megérkezéskor.


8.10 Stresszmentes csomagszállítás

A stresszmentes csomagszállítás privilégiuma kizárólag azon Perla Diamante-klubtagokat illeti meg, akik az Európai Unió valamely tagországának lakosai és a Costa Crociere weboldalán megadott kikötőkben szállnak be/ki. E díjtalan szolgáltatás legkésőbb 20 nappal az indulási dátum előtt igényelhető, és tartalmazza a csomag felvételét a klubtag otthonában (1 bőrönd, max. 32 kg), valamint a csomag hazaszállítását a hajóút végeztével. Azok a klubtagok, akik a fedélzeten vannak, és nem foglalták még le e szolgáltatást, már nem igényelhetik csomagjuk hazaszállítását a kiszállást követően.


8.11 Szabadon felhasználható fedélzeti hitelkeret

A Perla, Perla Oro és Perla Diamante klubok tagjait megillető, fedélzeti vásárlásra vonatkozó voucherek vagy hitelkeretek értéke a hajóút végén csak akkor kerül levonásra a vendég fedélzeti számlájának összegéből, ha a vásárlás a tagot megillető mágneskártyával történt. Egyedi fedélzeti számla esetén a hitelkeret összege abból kerül levonásra. Ezek a voucherek nem használhatók fel kedvezményes szervizdíj érvényesítésére/a szervizdíj csökkentésére. A fel nem használt fedélzeti hitelkeret nem téríthető meg, nem ruházható át másra, nem használható fel későbbi hajóutakon és nem helyettesíthető más privilégiummal. A fedélzeti vásárlásra szóló voucherek vagy hitelkeretek nem jogosítják fel a klubtagokat CostaClub-pontok gyűjtésére.


8.12 Meghívó a Samsara étteremben elkölthető vacsorára

A Samsara étteremben elkölthető díjtalan vacsorára szóló meghívó (ti. azokon a hajókon, ahol van Samsara étterem) olyan kabinok számára van fenntartva, amelyeknek legalább az egyik lakója a Perla vagy Perla Oro klub tagja. A privilégium szabad helyek függvénye, az időpontokat pedig a hajó üzemeltetési kívánalmai határozzák meg. A vacsorameghívás az adott kabin valamennyi lakójának szól. Ha egyazon kabinban két klubtag jogosult e privilégiumra, akkor is csak egyetlen alkalommal élhet azzal mindkét tag. A meghívás nem fedezi az italok költségét, és nem vonatkozik a szervizdíjra sem. Azok a klubtagok, akik nem élnek e privilégiummal, legyen ennek bármi is az oka, nem ruházhatják át azt másra, nem igényelhetik annak pénzbeli megtérítését, nem halaszthatják el egy későbbi hajóútra, továbbá nem helyettesíthetik azt egy másik fizetős étteremben való vacsorával vagy egy másik privilégiummal.


8.13 Belépő a Club étterembe

Exkluzív belépés a Club étterembe a Perla Diamante-tagok és a velük egyazon kabinban lakó vendégek számára. E privilégium kabinra vonatkozik, és magában foglalja a Club étterembe való belépés lehetőségét reggel, délben és este a hajóút teljes időtartama alatt azokon a hajókon, ahol működik ilyen étterem. A privilégium nem fedezi az italok árát és a szervizdíjat. A privilégium függ az étterem maximális kapacitásától és a hajó üzemeltetésének kívánalmaitól.


8.14 Ajándék nap a wellness-részlegben

A fedélzeti spa használatának privilégiuma – azokon a hajókon, amelyeken működik wellness-részleg – a Perla Diamante tagjait illeti meg, és a privilégiumra jogosult klubtag, plusz egy vele egyazon kabinban utazó vendég hajóutanként egy alkalommal veheti igénybe azt. E privilégium a fedélzeten foglalható, a tengeri napok kivételével bármely napra. Függ attól, hogy mennyi a szabad hely a foglaláskor, és függ a hajó üzemeltetésének kívánalmaitól.


8.15 Ajándék a magasabb klubtagsági szint elérése alkalmával

A fedélzeten átadott ajándék egy új, magasabb tagsági szint elérésének alkalmából.
Az első olyan alkalommal, amikor a klubtagok egy tagsági szinttel feljebb lépnek, ajándékot kapnak a magasabb tagsági szint eléréséért. Az ajándék átadására az első olyan hajóúton kerül sor, amelyet a klubtag a már magasabb tagsági szintet jelképező klub tagjaként hajózik. Az ajándékot a klubtag kabinjába kézbesítik (semmilyen körülmények között sem küldik azt a tagok otthonába). Az ajándék kizárólag a magasabb tagsági szint elérése alkalmával adható, és nem használható az adott klubhoz/tagsági szinthez való tartozás elismerésének formájaként.
8.16 Üdvözlő ajándék az Ambra klub tagjainak

Az Ambra klub minden olyan tagja, aki legalább 7 nappal az első hajóútja előtt csatlakozott a klubhoz, üdvözlő ajándékot kap, mely hajónként más és más lehet. Az ajándékot semmilyen körülmények között nem küldik a klubtag otthonába.


8.17 Ajándék a hajóút végén az Acquamarina, Corallo, Perla, Perla Oro és Perla Diamante klubok tagjai számára

Kabinonként egy ajándék jár a hajóút végén, és az ajándéknak a klubtagok kabinjába történő kézbesítésére egy alkalommal kerül sor a hajóút folyamán. Az ajándék a kabint elfoglaló vendégek legmagasabb CostaClubos tagsági szintje szerint lesz kiosztva. Ha egy bizonyos ajándék nem elérhető, fedélzeti kapacitástól függően másikkal helyettesíthető. Az ajándékokat semmilyen körülmények között nem küldik a klubtag otthonába.


8.18 Az első üléssorok fenntartása a színházban az esti show-műsorok alkalmával

Az a privilégium, hogy az esti show-műsorokra fenntartják a színház nézőterén az első üléssorokat, a Perla Diamante klub tagjait illeti meg, és annak érvényessége a velük egy kabinban utazók minden vendégre is kiterjed. A fenntartott ülőhelyek a show megkezdődése előtti 5. percig foglalhatók el, és fenntartásuk a hajó üzemeltetési kívánalmainak függvénye.


8.19 Egy palack ásványvíz, gyümölcskosár és egy üveg habzóbor

Egy palack ásványvíz (Acquamarina és Corallo-klubtagok), gyümölcskosár (Perla, Perla Oro és Perla Diamante klubok tagjai) és egy üveg habzóbor (Perla, Perla Oro és Perla Diamante klubok tagjai) jár kabinonként az arra jogosult klubtagoknak, tagsági szint függvényében. E privilégium hajóutanként egy alkalommal illeti meg a jogosult klubtagokat. 

8.20 A kedvenc italokkal feltöltött, személyre szabott minibár

A Perla Diamante-klubtagok és a velük egy kabinban utazók kérhetik minibárjuk személyre szabását, kedvenc italaikkal és snackjeikkel való feltöltését. A privilégium az 5 napos vagy annál hosszabb hajóutakon él. Az elfogyasztott minibár-tételek árát ki kell fizetniük a vendégeknek.  


8.21 Születésnapi torta és ajándék fotó

A születésnapi torta a születésnapjukat ünneplő klubtagokat megillető privilégium, a tagsági szint függvénye. A torta átadásának módját a hajó üzemeltetésének kívánalmai határozzák meg. Az ajándék születésnapi fénykép az étteremben készül, a torta átadásakor, és a fedélzeti Photoshopban vehető át.


8.22 Színfalak mögötti hajótúra

A hajó színfalak mögötti életébe bepillantást engedő különleges túra csak a 7 napnál hosszabb hajóutakon érhető el. A túra a hajókonyha meglátogatását is magában foglalja.     


8.23 'Welcome back' [Isten hozta újra nálunk!] koktélparti

Az Ambra klub tagjainak kivételével minden klubtag jogosult e privilégiumra. A részvétel a kabin valamennyi lakóját megilleti, amennyiben azok legalább egy olyan klubtaggal osztoznak a kabinon, aki jogosult a privilégiumra. A klubtagoknak föl kell mutatniuk meghívójukat vagy Costa-kártyájukat ahhoz, hogy beengedjék őket a partira. A partin részt vevő minden klubtag kap majd egy ajándék fotót a rendezvényről (kabinonként 1 fotó jár). A klubtagokat a fedélzeten tájékoztatják arról, miként vehetik át a fotót. A díjtalan fotó cseréjére nincs mód.  


8.24 VIP-party a Perla Oro és Perla Diamante klubok tagjai, a lakosztályt foglalt vendégek és bármilyen más VIP-utas számára a hajó üzemeltetőinek belátása szerint. A meghívót a fedélzeten kézbesítik a privilégiumra jogosult klubtagoknak, és a meghívás kiterjed a meghívót kapott klubtaggal egy kabinban utazó valamennyi vendégre.


8.25 A speciális kirándulások Perla Diamante-tagok számára, illetve a dedikált kirándulások olyan kirándulások, amelyeket kifejezetten Perla Diamante-tagok vagy más VIP-vendégek számára szerveznek. Ezek a kirándulások hajónként változnak, és a négy napnál hosszabb hajóutakon vehetők igénybe. A kirándulásokra vonatkozó valamennyi részlet (célállomás, menetrend és ár) megtalálható a beszálláskor a kabinokban szétosztott szórólapon. A dél-amerikai és világ körüli hajóutakon ilyen speciális, ill. dedikált kirándulások nincsenek.


8.26 Mosodai szolgáltatás a Perla Diamante-tagok számára
Az 5 napos vagy annál hosszabb hajóutakon a Perla Diamante klub tagjait díjtalan mosodai szolgáltatás illeti meg, amely mosógéppel történő mosást tartalmaz, valamint max. 25 ruhadarab összehajtását. A privilégium személyre szól, ezért minden arra jogosult klubtagot megillet.


 

 

Akciós utazási ajánlatok

USA Keleti-part körutazás egy kis kanadai kitérővel

2017. szeptember 27-október 8. Előfoglalási kedvezmény: 3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

 

 

 

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő

2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

[ tovább ]
Pihenés Tioman trópusi szigetén szingapúri látogatással

2017. július 2-14.
 


 

 

[ tovább ]
Hahó, a tenger!

Őszi szünet a Földközi-tengeren

7 éjszakás nyugat-mediterrán hajóút már 409 €-tól/fő + ill.

[ tovább ]