| Regisztráció | Tensi katalógusok | Telefonos ügyfélszolgálat: +36 1 345-1505
Itt tartózkodik az oldalon:Tensi Holiday » Hajóutak » Costa Cruises » Costa Fascinosa

Costa Fascinosa, a Costa-flotta új csillaga

 

Costa Fascinosa - Bemutatjuk a Costa-flotta új zászlóshajóját


Letölthető dokumentumok

 

Costa Fascinosa - 21 lenyűgöző fotó az új hajóról

 

Costa Fascinosa hajóavató (2012. május 5.) - képriport
 

 

 

Elegáns, izgalmas és vonzó, akár egy gyönyörű, ellenállhatatlan nő. Vendégcsalogató-vendégmarasztaló és ízig-vérig modern, lévén a flotta legifjabb tagja.  Ő a Costa Fascinosa: minden idők legcsábítóbb tengerjárója. Üdvözöljük a fedélzeten!

A dívák természetes eleganciájával és a műalkotások vonzerejével bíró Costa Fascinosa a Costa-flotta új emelkedő csillaga. Értékes és ragyogó anyagokkal elvarázsolt tereit a nagy történelmi filmek magával ragadó atmoszférája, a filmek hírnevét megalapozó főszereplők és a világ leghíresebb színházainak sikert hozó művek hada ihlette.

A Costa Fascinosa fedélzetén az óriáskivetítő kínálta izgalmak legjava mellett egy pompás új kaland is vár Önre: következő hajóútja, amely pazar élményeket ígér és filmvászonra illő helyszínekre kalauzolja Önt el!

 

 

Costa Fascinosa

A Costa Fascinosa elbűvölő hajó – minden elemét úgy tervezték, hogy meglepje és lenyűgözze vendégeit. Minden tere olyan, mintha maga is igazi műalkotás lenne. Úgy is mondhatnánk: a Costa Fascinosa egy művészeti galéria, amely arra vár, hogy Ön felfedezze.

 

Az új zászlóshajó kialakításakor az lebegett az alkotók szeme előtt, milyen az ideális hajóút, milyen az, amikor egy igazi csoda élménye hívogatja, csábítja az embert. A Costa legifjabb tengerjárójának fedélzetét mindenütt stílus és elegancia, modern látványosságok és a szórakoztató elektronika vívmányainak sora uralja.

 

 

Az Amarcord Átrium csillogó fényekkel és szobrokkal fogadja az utazóközönséget – úgy ragyog, mint a balkonokat díszítő, esőcseppet formázó gyémántokból kirakott csillárok. Finom faburkolatok, arany és rubintvörös emeli ki a hajó eleganciáját, s idézi meg a színpad világát, melyben minden a szépséget és azokat az ikonikus személyeket és helyeket ünnepli, akik és amelyek a bűbájt és csábítást szimbolizálják.

 

 

A Costa Fascinosa varázslat minden ízében: varázslat maga a hajóút is, és a szépséges kikötőállomások, ahová a hajó ellátogat…

 

Jöjjön, hadd kápráztassa el Önt is a ragyogás, a közösségi tereket elárasztó csillogó fények és a jelenetekkel együtt változó fényeffektek. Írja meg Ön saját nyaralása forgatókönyvét – a fedélzeten minden helyiség úgy lett kialakítva, mint egy diadalmas színpad, a belsőépítészeti megoldásoktól kezdve a csodálatos anyagokig, melyek aranyfüstös bevonatuknak köszönhetően csodásan ragyognak a rivaldafényben.

És még nem is szóltunk az entrée-ról, a hajóhídról, ahol vörös szőnyegen állva pózolhat a kamerák előtt…  

 

Vacsorázzon velünk!
Előkelő közeg, kifogástalan kiszolgálás és a Costa-konyha pompás fogásai. Ha felejthetetlen estére vágyik, csak foglaljon helyet az Il Gattopardóban, A párduc c. híres film által ihletett gourmet-étteremben. A Costa Fascinosa fedélzetén kialakított öt étterem csábító ínyencségekkel, minden érzékét megmozgató élvezetekkel várja Önt, mert a gasztronómiában mindig jelen van a hódítás.

 

Il Gattopardo Étterem Grand Bar Topkapi

 

Ideje színpadra lépni
Nézők és művészek egyaránt „odalesznek” az elegáns Bel Ami Színházért, a show-műsorok fellegváráért. A Costa Fascinosa színpadán nagyon jól mutat a selyem és a Moulin Rouge-t idéző ismert koreográfia. A lila és ezüst árnyalataival, csillogó antik tükrökkel dekorált színházteremben ingyenesek az előadások, a hang- és világítástechnika pedig nem marad le a Broadway-előadásoknál használt mögött.

 

Bel Ami Színház Amarcord Átrium


Kabinok és lakosztályok – komfort és intimitás
Csak egy csillag hiányzik az Ön kabinajtajáról a Costa Fascinosán. Tapasztalni fogja, szállása egy fényűző szentély, ahol kellemes a pihenés egy programdús nap után. A 2 előkelő Samsara Grand Lakosztály a maguk 65m2-es verandájával mintha egyenesen az Ezeregyéjszaka meséiből lépett volna ki, és a 4 Samsara Lakosztály is hatalmas nyitott terasszal rendelkezik, rajta jacuzzival és pihenőrésszel.

 

Celeb-wellness
Hányszor ámult már el azon, milyen kipihentnek tűnnek és milyen jó kondícióban vannak a hírességek? Nos, tartson velünk, és jöjjön rá a titok nyitjára a Samsara Spában – a legnagyobb és legfényűzőbb wellnesscentrumban, amelyet hajón valaha is kialakítottak! 6 000 m2 áll a vendégek rendelkezésére, hogy személyre szabott ajurvédikus kezelések, finom olajos masszázsok és a tisztító gőzök segítségével helyreállítsák testük-lelkük harmóniáját. 

 

Samsara Suite nyitott terasszal, saját jacuzzival Samsara Spa élmény

 

Különleges effektek a szórakoztatás fegyvertárában
A szórakozás porondján Ön szó szerint beléphet a négy dimenziós mozi valóságába vagy elmerülhet a PlayStation játékok legújabb generációjának virtuális világában. Legfiatalabb vendégeink sem fognak unatkozni: kipróbálhatják a vízi csúszdát és más attrakciókat a vízi parkban, miközben Ön felfedezi a Grand Prix szimulátort vagy a futurisztikus virtuális golfot, melynek pályái a Föld 37 leghíresebb golfpályáját mintázzák.

 

Nuovomondo négydimenziós mozi Vízi vidámpark

 

Letölthető dokumentumok

Costa Fascinosa - angol nyelvű képes bemutatkozó (pdf)

Costa Fascinosa (pdf)

Costa Fascinosa - fedélzeti térkép 2012 (pdf)

Costa Fascinosa katalógus (online lapozható és pdf formátumban letölthető verzió)

 

Képgalériák

Costa Fascinosa hajóavató - képriport

Costa Fascinosa - 21 lenyűgöző fotó az új hajóról

 

 

 

 

Akciós utazási ajánlatok

USA Keleti-part körutazás egy kis kanadai kitérővel

2017. szeptember 27-október 8. Előfoglalási kedvezmény: 3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

 

 

 

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő

2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

[ tovább ]
Pihenés Tioman trópusi szigetén szingapúri látogatással

2017. július 2-14.
 


 

 

[ tovább ]
Hahó, a tenger!

Őszi szünet a Földközi-tengeren

7 éjszakás nyugat-mediterrán hajóút már 409 €-tól/fő + ill.

[ tovább ]