| Regisztráció | Tensi katalógusok | Telefonos ügyfélszolgálat: +36 1 345-1505
Itt tartózkodik az oldalon:Tensi Holiday » Nyaralás » Szálláshelyek » Belföldi szállások
Észak-Alföld
Az Észak-Alföld egyik legattraktívabb adottsága a kiváló lovaglás, a kerékpározás, a horgászat, a repülés, a vadászat. A természetjárás révén a természet értékeinek tiszteletben tartása mellett az aktív turizmus szolgálatában állnak a Régió nemzeti parkjai (Hortobágyi, Körös-Maros) és számos tájvédelmi körzet (Szatmár-Beregi, Hajdúsági, Bihari-sík, Közép-Tiszai).
Észak-Alföld ajánlatok >>
Nyugat-Dunántúl
A történelmi emlékek, a kulturális nevezetességek érdeklik? Sopron, Kőszeg, Sárvár, Pannonhalma (Világörökség része!) hangulatos utcái, látnivalói hívogatják! Sétálgasson az ódon köveken, lélegezze be a letűnt korok leheletét!
Nyugat-Dunántúl ajánlatok >>

Dél-Alföld
"Széles alföldi rónaság tengernyi kincse" A háborítatlan folyóvölgyek, a félszáz gyógy- és termálfürdő, a gasztronómiai, kulturális, építészeti és népművészeti különlegességek, a pusztai lovas- programok, a fesztiválok és a rangos sportesemények sora. Kalandra fel! Mindig, mindenkit szeretettel vár a számtalan élményt kínáló magyar Alföld.
Dél-Alföld ajánlatok >>
Tisza-tó
Akik még nem jártak a Tisza-tónál, azt gondolhatják, hogy olyan mint egy kis Balaton… tévednek. Azért nem hasonlítható a Tisza-tó más tóhoz, mivel az egyik legfontosabb jellemzője, hogy a Tisza folyó önálló mederben folyik végig a tárózó térben. Ezt a medret övzátony kíséri végig, azaz szemmel is jól követhetőek a régi tiszai gátak, melyeket ártéri erdők borítanak.
Tisza-tó ajánlatok >>
Dél-Dunántúl
A Mecsek, a Somogyi dombság, és a Gemenci erdő vidéke ez, ahol a csodálatos természeti környezetbe ékszerként illeszkednek bele történelmi várak és városok. Pécs a római emlékektől (Ókeresztény sírkamrák, a Világörökség része!) a román stílusú székesegyházon és a török hódoltság dzsámijain keresztül, a zsolnai kerámiákig számtalan látnivalóval vonzza a látogatókat.
Dél-Dunántúl ajánlatok >>
Észak-Magyarország
A Cserhát, Mátra, Bükk, Cserehát, Zempléni hegység
teljes kikapcsolódást nyújtó, csodás tájaira invitáljuk Önöket. Ezen a vidéken mindenki találhat magának kedvére való szabadidős elfoglaltságot, a túrázás, a téli sportok szerelmesei, a meleg vizű fürdőknél pihenni vágyók, a testi-lelki felüdülést keresők éppúgy, mint a kulturális eseményeken, ill. városnézésen részt venni kívánók. A kirándulásban megfáradt utazó a történelmi borvidékek boraival frissítheti fel magát (Eger, Tokaj vidéke).
Észak-Magyarország ajánlatok >>
Közép-Dunántúl
A Közép-Dunántúl településeinek évszázados hagyományai vannak. Már a rómaiak is alapítottak itt településeket - gondoljunk csak Gorsiumra, Brigetiora. Később a magyar királyok ma is létező városokat hoztak létre. Székesfehérvár, Tata, Veszprém - ezekhez hasonlóan a legtöbb település is - évszázados hagyományokkal rendelkezik, melyek számos látnivalót, megőrzött értéket kínálnak az ide látogatóknak.
Közép-Dunántúl ajánlatok >>

Balaton
...mert az egész nagy világ nekem Te vagy! Vízparti pihenés, történelmi és kulturális emlékek, népi hagyományok, kerékpáros és vízi túrák, ritka természeti értékek, gasztronómiai különlegességek, látványos programsorozatok - mindezt együtt kínálja a Balaton, a "magyar tenger".
Ajánlataink a Balatonon >>
Budapest és környéke
Ön budapesti? Szeretne az otthonához közel, de mégsem a megszokott nagyvárosi környezetben üdülni? Nem szeret sokat utazni? Csak egy hétvégi kikapcsolódásra vágyik a közelben? Szívesen segítünk Önnek otthonától nem túl messze és mégis "máshol" nyaralni! Budapest környéke már régóta kedvelt kiránduló- és üdülőhely. Mind a magyarok, mind a külföldiek találnak itt felfedezni - vagy újra felfedezni - való látnivalókat.
Budapest és környéke ajánlatok >>
Fontos tudnivalók
Fontos tudnivalók belföldre utazóknak
Információ >>

Akciós utazási ajánlatok

USA Keleti-part körutazás egy kis kanadai kitérővel

2017. szeptember 27-október 8. Előfoglalási kedvezmény: 3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

 

 

 

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő

2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

[ tovább ]
Pihenés Tioman trópusi szigetén szingapúri látogatással

2017. július 2-14.
 


 

 

[ tovább ]
Hahó, a tenger!

Őszi szünet a Földközi-tengeren

7 éjszakás nyugat-mediterrán hajóút már 409 €-tól/fő + ill.

[ tovább ]